Pages

Hi all, Noks kembali lagi setelah sekian lama noks menghilang. Oh mak kau...memang busy sangat..bos always kol me nak suruh wat ini lah itu lah...giler ar...sometimes noks rase cam study terganggu plak. Tapi x pe kalau x yang penting ader maser nak study. Kalau x keje cam mane nak bershopping tul tak? kalau x keje cam maner nak beli baju baru...cam mane nak beli jeans branded..hehehehe..that's why noks nak kene keje. My dad used to say to me..kalau nak bender2 yang branded kene lah keje rajin2 baru boleh dapat bender yang kite nak dalam hidup. Which is very very true!!!!! :)

P/S: Tetiba rasa sedih sebab x lama lagi hari jadi ray...bukan aper...sedih sebab x sempat nak raihkan birthday diaa...dah berpisah....ishhhhh.....sedy sangat...

4 comments:

BUNGA said...

jangan sedih2 yer. carilah yg baru cepat2 agar terubat sedih di hati.. hehe (jgn marah, gurau2 jer)

FaizalSulaiman said...

alhamdulilah!
have a great day, jelly!

Rebelle Me said...

jangan sedih sedih..
you will get over him later..

but but but..
you must put a big effort for that!
(:

Anonymous said...

mebbe one day u akan jumpe orang yang lagi bagus dari ray sengal itu.

Plantillas Bloggers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Jelly Beku
Jelly beku hanyalah seorang insan yang pernah kecewa dalam percintaan lalu dia membuat blog sebagai pengubat luka lara yang dialamainya pada tahun 2010. Jelly beku menulis hanya untuk meluahkan perasaan hati yang suda lama terbeku.
View my complete profile

Seguidores

25 most updated

Total Pageviews

CONTEST!!