Pages

Hi all at last noks dah pun postkan hadiah2 pemenang contest jelly beku. Ha.ha..lame betul baru noks terpost sebab nak cari kompeni yang betul2 boleh diharap pas tuh nak cari kompeni yang boleh hantar cepat. Akhirnya, kompeni yang noks dapat tu paling cepat pun dalam 10 hari (Mak kau!!!!) giler aper....tapi kalau ambik post yang biasa jer will take up to 3 weeks kire 21 hari lah nie. So ari jumaat yang lepas which was yesterday i had posted the parcels to three winners. Yeahhh.....and at the same time i am still waiting for another winner to email her address to me. Tak nak hadiah ke? mmmm.......


Anyway..noks ari nie nak pi shopping lak. Yer lah x'mas is coming soon and so many sale in London. Noks pun nak juga merebut peluang nak bershopping sakan sebab banyak sale..tak gitew??? he..he...he....OK lah noks nak pi mandi then off to shopping komplex kt central London. Mmmmm....bye yer and to all winners tahniah sekali lagi and nantikan hadiah give away from Scotland !!!!!

8 comments:

SyUhAdA said...

lmenya msa yg diambil..
sbb jauh..

wah..
x sbrnya nk tggu GA dari scotland pulak..

Miza Yusof said...

noks. dapat tak email miza ?
hehehe. teruja nak dapat hadiah dari london :)

nadey said...

BESHNYE!!!!!!!!!!!!!!!

hacimun said...

shoping lebih tau.kat sini sentiasa menunggu hehehehhehhehehe

Dkopsunintended@A.I.N said...

Salam. Baru je follow ur blog. And it's fun lah~ keep on writing~! ;))

Rebelle Me said...

sangat tak sabar!!!
(:
thanks dear..

MiYOKO TACHIBANA said...

beshnye shopping...

nk order bole??

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

cantik sgt camera case tue!!
thx jelly!! lame xdengar cerita jelly..
jelly.. add me at fb ea..
:)

Plantillas Bloggers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Jelly Beku
Jelly beku hanyalah seorang insan yang pernah kecewa dalam percintaan lalu dia membuat blog sebagai pengubat luka lara yang dialamainya pada tahun 2010. Jelly beku menulis hanya untuk meluahkan perasaan hati yang suda lama terbeku.
View my complete profile

Seguidores

25 most updated

Total Pageviews

CONTEST!!