Pages

Ceh..bukan nya emergency pun...ha..ha...ha....I just want to know cam maner kiter nak tau link blogger yang follow blog i? Cthnya, Ms and Mr Red Ribbon, when i clicked gambar yang ader kt list follow me, i x jumper link tuk blog dier. Cam maner kiter nak trace his/her blog address?

Sometimes ader yang ader Links and sometimes ader yang x de link. So sape2 yang dh follow jelly beku, ader yang I follow balik sebab I found your blog's link and ader yang i belum follow balik sebab x jumper link blog. Mmmmm..sape2 yang tau..just drop kat noks ok..bye xx

7 comments:

sui nawi said...

tekan ats nama blogger tu...
atau google nma mereka..

it works for me

Eyka said...

smile jugk awk..hee:) hapy weekend 2..thnx datng jenguk eyka taw jelly beku!:) eyka pon kadang2 kena macam awak taw..kadang2 eyka xdpat link..susah taw nak pollow blik..huhu..=.="

FaizalSulaiman said...

jelly klik je kat nama blogger tu.mesti jumpa link ke blognya

ps:have a nice read through my short story: Tunggu Sekejap and Adha:)

elmo blurb blurb said...

macam blogger sui nawi cakap.
jelly nanti buat satu entry untuk followers or semua orang, buat tutorial cemana nak buat link dekat profile tu. sebab susah lah kalau tak dapat link dia kan.

azureEn said...

i pon tatau.. sum1 please tolong ajar.. T.T

SyerAgh said...

rasanya diorang xde blog, tapi diorang ada akaun google.. dan guna akaun tu nak polo.. xpasti r.. pndapat sahaja

Jelly Beku said...

hi all, thanks ok..nanti noks akan cuba wat cam mane

Plantillas Bloggers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Jelly Beku
Jelly beku hanyalah seorang insan yang pernah kecewa dalam percintaan lalu dia membuat blog sebagai pengubat luka lara yang dialamainya pada tahun 2010. Jelly beku menulis hanya untuk meluahkan perasaan hati yang suda lama terbeku.
View my complete profile

Seguidores

25 most updated

Total Pageviews

CONTEST!!