Pages

Nie noks nak citer satu bender......ari jumaat noks pi Oxford. Yer lah nak pi melawat kawan. Pas tuh sebab banyak baju yang x terbasuh sebab noks sakit dan busy ngan study and keje. Noks aper lagi...bawak ler semua baju busuk yang x terbasuh selama seminggu tuh kt tmpt rumah kawan. Arhhh...dier ader mesin basuh, lagi pun noks malas nak basuh baju sebab baru jer sembuh.

Noks booking tiket bas jam 1.30 tengah hari. Pas tuh, noks bawa lah 2 beg. Dalam kepala hotak aku mase tuh banyak bender haku tengah pikir. Pasal ini dan itu. Biler train datang noks x sedar yang noks ader 2 beg. So noks ambik beg yang first jer pas tuh beg yang second tuh noks tinggalkan kat atas platform menunggu train.

Makkk oiiiii..sekali sedar, dah 15 minit dalam perjalanan. Tak ker giler aku maser tuh..nak tak nak aku kene turun at the next station pas tuh kene patah balik pi tempat yang sebelumnya. Then aku telepas bas nak pi Oxford and aku kene beli tiket train baru......giler ar....memang mase tuh semua chaos.

Nasib baik dapat balik beg aku sebab staff yang bertugas kat platform tuh simpan beg aku....kalau tak...menangis lah nos sebab baju gucci dan seluar jeans gucci yang noks beli tuh ader dalam beg tuh,,,

6 comments:

erin azizan said...

ish..kalau la tak dpt balik, mawu menangis tak berlagu ni noks!

Nur Qistina said...

hah! noks tengah pikir pasal apa sampai lupa beg tu...mujur dapat balik kan...kalau tak...mau noks dok bertapa sebulan kat station tu kan? hehe..=p

pasni jgn pikir byk2 dah..pikir sikit2 je...boleh ke? macam tak je kan?

aish..banyak menda betul nak dipikiorkan ni..hmm..hidup...

nabilah_2908 said...

nasib baik dapat balik beg tu kan..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HOME MADE KUIH BAKAR

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

baik sungguh hati staff kat railway station tue, nway, jgn careless lagi pasnie, ^^

Jelly Beku said...

hi folks, nasib baik dapat balik beg tuh kalau x memang payah lah hidup noks...dah lah banyak chlothing yg branded dalam beg tuh..kalau x dapat balik memang nangis lah noks...tapi lepas nie..memang noks kene hati hati

nadey said...

adoiiiiiiiiiiiiiiiiii bahaye tol !!!!! nadey pon same asyek2 tertinggal brg je ni...bahye2

Plantillas Bloggers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My Photo
Jelly Beku
Jelly beku hanyalah seorang insan yang pernah kecewa dalam percintaan lalu dia membuat blog sebagai pengubat luka lara yang dialamainya pada tahun 2010. Jelly beku menulis hanya untuk meluahkan perasaan hati yang suda lama terbeku.
View my complete profile

Seguidores

25 most updated

Total Pageviews

CONTEST!!